Місто

У Житомирі вночі інспекція з благоустрою демонтувала два кіоски, де продавали хліб

16 March 2016, 12:15

Вночі, 15 березня, працівниками КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» було демонтовано дві самовільно встановлені тимчасові споруди одного власника.

Про це Житомир.info повідомили в інспекції з благоустрою.

«Два кіоски з назвою «Хліб Житомира» знаходились на вулиці Покровській (Щорса), 54 та у провулку Житньому, 4. На місці демонтованих споруд залишилась гора сміття, яка зібралась в наслідок діяльності підприємця. Інспекторами лінійного відділу надано відповідний припис з вимогою привести зазначену територію в належний стан», – йдеться в повідомленні.

Оскільки власник понехтував дотриманням вимог рішення виконавчого комітету міста, встановив їх без відповідних дозвільних документів – вони безсумнівно підлягали під демонтаж.

Також власник цих споруд розпочав роботу по встановленню ще одного незаконного кіоска на майдані Привокзальному, 4. Працівники інспекції одразу ж відреагували на це і посприяли зупиненню робіт.

Як повідомляв Житомир.info, 14 березня у Житомирі працівники КП «Інспекції з благоустрою» демонтували три незаконно встановлені тимчасові споруди, що знаходились за адресами: вул. Гетьмана Самойловича, 4, вул. 1 Травня, 64 та вул. Космонавтів, 20.

Фото КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі