Влада

Міська рада створила муніципальний клуб «Житомир» та виділила з бюджету 17,5 млн грн на розвиток футболу

16 March 2016, 13:11

Депутати затвердили Програму розвитку футболу в Житомирі на 2016-2020 роки та створили муніципальний клуб «Житомир».

Такі рішення були прийняті на сесії міської ради 16 березня.

37 депутатів проголосували «за» затвердження Програми розвитку футболу. На фінансування Програми планують виділити за п’ять років 17,5 млн грн з міського бюджету та залучити 6,16 млн грн з інших джерел.

Також депутати проголосували за створення комунального підприємства «Муніципальний футбольний клуб «Житомир» Житомирської міської ради» та затвердили його Статут.

Проект рішення про створення муніципального клубу підтримали 34 депутатів з 37 присутніх на сесії (всього у міській раді 42 депутати).

P.S. Перед закінченням сесії начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук наголосила, що гроші на Програму не виділяються, фінансування булопрописане  у попередньому проекті рішення, а не в тому, за який голосували депутати.

Як повідомляв Житомир.info, 17 лютого 2016 року був опублікований проект рішення сесії міської ради про створення у місті КП «Муніципальний футбольний клуб «Житомир». Зі слів мера Сухомлина, утримання житомирської футбольної команди, яка гратиме у другій лізі, потрібно близько 2,5 млн грн на рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі