Події

На трасі Київ-Чоп BМW насмерть збив пішохода, а у Житомирі ВАЗ травмував пенсіонерку

16 March 2016, 16:12

За минулу добу на автошляхах Житомирської області зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в якій 1 людина загинула та 1 було травмовано.

Про це Житомир.info повідомила перс-служба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«15 березня близько 20.15 на 247 км автодороги Київ-Чоп, в с. Дідовичах, Новоград-Волинського району, водій автомобіля BМW 730, 47-річний житель м. Рівного здійснив наїзд на пішохода, 47-річного жителя Новоград-Волинського району, який перетинав проїжджу частину дороги. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Нині у рамках розпочатого кримінального провадження триває з’ясування всіх причин та обставин події.

«15 березня близько 13.00 водій автомобіля «ВАЗ 2104»,  23-річний місцевий житель, рухаючись по вул. Перемоги у напрямку вул. Короленко, здійснив наїзд на пішохода, 74-річну жительку м. Житомира, яка перетинала проїзну частину дороги. Унаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні», – повідомила прес-служба.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 6 березня у Житомирській області, на об’їзній дорозі поблизу м. Коростишева, Mercedes збив людину, її відкинуло на смугу зустрічного руху, де вона загинула під колесами фури.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі