Політика

«Народний фронт» не виступає проти перезавантаження уряду, але даний процес не повинен зруйнувати Україну, – Вадим Кривенко

17 March 2016, 10:44

«Народний фронт» не виступає проти перезавантаження уряду, але даний процес не повинен базуватися тільки на поспішному та необдуманому руйнуванні практично усіх сьогоднішніх вертикалей влади (від уряду до коаліції), як на тому наполягають деякі партії.

Про це під час ефіру на одному із телеканалів заявив народний депутат Вадим Кривенко. Також, за його словами, для прийняття будь-якого рішення, депутати фракції «Народний фронт» мають попередньо ознайомитися не тільки з прізвищем нового прем’єр-міністра та його програмою, але й з персональним складом усього уряду.

«Спочатку принципи, потім прізвища нових членів коаліції, і тільки після цього – голосування. Оце план, який буде дотримуватися «Народний фронт» у прийнятті своїх рішень. Також, я можу чітко сказати, що не буде робити «Народний фронт». Він в ніякому разі не буде йти на поводу у політичних сил, які кажуть: «Давайте спочатку зруйнуємо практично усі вертикалі влади (уряд, коаліцію у Верховній Раді), а потім сядемо на руїні і почнемо щось думати, про щось домовлятися. А потім, з часом, вони взагалі заявлять про те, що йдуть на вибори, і їм потрібен тільки виборчий закон і новий склад ЦВК. А далі буде як буде», – заявив Вадим Кривенко, фракція «Народний фронт»

Він також наголосив на тому, що це вимоги не особисто Арсенія Яценюка, як намагаються це подати ряд політичних сил, а всієї фракції.

Прес-служба «Народного фронту»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі