Місто

У Житомирі будівлю дитячого інфекційного відділення на вул. Шухевича хочуть виставити на аукціон

17 March 2016, 11:20

У Житомирі будівлю дитячого інфекційного відділення на вул. Романа Шухевича (колишня вул. Сабурова) хочуть виставити на аукціон.

Про це йдеться у проекті рішення сесії міської ради «Про приватизацію будівлі за адресою: м. Житомир, вул. Сабурова, 2-а».

«Розглянувши клопотання комунальної установи Центральна міська лікарня № 2 про зняття з балансу установи будівлі дитячого інфекційного відділення, яка не придатна для подальшого використання, враховуючи пропозиції управління охорони здоров’я міської ради про її приватизацію, відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)» міська рада вирішила: Приватизувати шляхом продажу на аукціоні об’єкт соціально-культурного призначення територіальної громади міста будівлю дитячого інфекційного відділення за адресою: м.Житомир, вул. Сабурова, 2-а (зараз вул. Романа Шухевича) загальною площею 3 391,5 кв.м згідно інвентарної справи № 4614 з обов’язковим збереженням профілю діяльності об’єкту, як медичного закладу, упродовж 10 років», – йдеться у проекті рішення.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на Жукова забудовникам відмовилися будувати багатоповерхівку, а землю виставили на продаж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі