Місто

«Година Землі» у Житомирі: тисяча бенгальських вогнів та музика

17 March 2016, 15:16

У Житомирі на Михайлівській 19 березня о 20.30 планують запалити тисячу бенгальських вогнів на «Годину Землі».

Про це повідомляють організатори акції у Житомирі.

«Запрошуємо музикантів заграти житомирянам у світлі зірок на підтримку Години Землі! Приходьте в суботу 19 березня о 20.00 на вулицю Михайлівську до міської ради. Ми готуємось запалити тисячу бенгальських вогнів на Годину Землі в Житомирі», – написав на стоїй сторінці у Facebook один з організаторі акції у Житомирі Ілля Грицанюк.

Зазначимо, 19 березня о 20:30 мільйони людей по всьому світу на годину вимикають світло в домівках та на робочих місцях. Щоб підтримати кампанію, в темряву поринуть сотні знакових спорудах на кшталт Ейфелевої вежі та Сіднейської опери. Кожен може приєднатися до акції, щоб таким чином висловити свою підтримку всесвітньому природоохоронному рухові. Цього року Година Землі в Україні запускає Естафету добрих справ, до якої приєднується багато відомих людей країни, аби надихнути інших робити добро для Планети.

Година Землі була започаткована Всесвітнім фондом природи WWF в Сіднеї (Австралія) у 2007 році і перетворилася на всесвітню екологічну ініціативу. Відтоді кампанія об’єднала понад 7000 міст у 172 країнах на всіх континентах у прагненні до майбутнього, де людина живе в гармонії з природою.

Як повідомляв Житомир.info, 28 березня 2015 року в рамках міжнародної екологічної акції «Година Землі», з 20.30 до 21.30 на майдані Корольова у Житомирі було урочисто вимкнене зовнішнє освітлення фасадів прилеглих будівель. Протягом години без світла на майдані Корольова звучала «музика Землі». У концертній програмі взяли участь група вуличних барабанщиків "ВулБа", театр вогню «Fire In Soul», бандуристка Світлана Ніконорова та творчі колективи Міського палацу культури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі