Суспільство

У Житомирській області на зустріч із родинами військових приїдуть волонтери, які допомагали шукати зниклих бійців

17 March 2016, 16:31

У місті Баранівка Житомирської області 26 березня з родинами загиблих військових зустрінуться представники військкоматів та волонтери.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написала волонтер Ірина Коцюба.

«26.03 о 12.00 в Будинку Культури м.Баранівка відбудеться зустріч з родинами бійців, які загинули під час проведення антитерористичної операції з вшануванням пам'яті Героїв, які захищали нашу неньку Україну та нас з вами. Запрошують всіх небайдужих. Хлопці, побратими приїздіть згадати Героїв та підтримати сім'ї Героїв. Волонтери вже збираються, чекаємо на Вас», – написала Ірина Коцюба.

На зустріч також приїдуть волонтери, які допомагали шукати зниклих бійців.

«Це організовує місто Баранівка, Баранівський військкомат та дружини загиблих. Буде мітинг-реквієм по загиблим бійцям цього району. Будемо спілкуватися з дружинами. Будуть представники обласного військкомату. Також з’їжджаються волонтери з різних міст України: з Дніпропетровська, з Києва їдуть, з Полтави – це ті, які шукали цих хлопців. Хто хоче може приєднатися і допомогти сім’ям загиблих, в Баранівці є 10 сімей загиблих. Може хтось матеріально хоче підтримати, може якісь подарунки зробити», – розповіла волонтер Ірина Коцюба.

Деталі по організації заходу можна уточнити за номером телефону: 096 311 82 05, Оксана.

Фото зі сторінки у Facebook Ірини Коцюби

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі