Події

У Житомирі на перехресті Грушевського і Театральної зіштовхнулись BMW та Peugeot, одного водія забрала швидка

19 March 2016, 09:23

У Житомирі на перехресті вулиць Грушевського (колишня вул. Котовського) і Театральної ввечері 18 березня зіштовхнулись BMW та Peugeot.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

На місці події водій BMW розповів, що рухався по вул. Грушевського (колишня вул. Котовського), хотів проскочити на жовтий колір світлофора і повернути на майдан Перемоги. Водій Peugeot рухався по вул. Грушевського в напрямку вул. Покровської (колишня вул. Щорса). Зіштовхнулись лоб в лоб.

В ГУ Нацполіції в Житомирській області розповіли, що одного водія забрала швидка.

«Близько 17.30 на перехресті вулиць Котовського (зараз вул. Грушевського) і Театральна в місті Житомир водій автомобіля BMW 1983 року народження, житель міста Коростеня, рухаючись у напрямку вулиці Котовського (зараз вул. Грушевського) в сторону вулиці Перемоги, виконуючи маневр повороту ліворуч, на вулиці Театральній не надав переваги в русі і сталося зіткнення з автомобілем Peugeot під керуванням житомирянина 1994 року народження, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП водій автомобіля Peugeot отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні», – розповіла старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції в Житомирській області Наталія Тимчук.

Як повідомляв Житомир.info,  у Житомирі на Київському шосе зіштовхнулися BMW та Volkswagen, один автомобіль перекинувся.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі