Місто

Житомирська поліція показує всім бажаючим особливості своєї роботи. Фоторепортаж

19 March 2016, 11:19

У Головному управлінні Національної поліції у Житомирській області 19 березня день відкритих дверей. Всі бажаючі можуть подивитись зсередини, як працює поліція та ближче познайомитися зі специфікою роботи окремих служб Національної поліції.

З самого ранку біля будівлі ГУ Нацполіції на Старому бульварі, 5 лунає музика. На екскурсію прийшли студенти та школярі. Перехожі з цікавістю теж долучаються до заходу.

Відвідувачам наочно демонструють спеціальну автотехніку, засоби та пристрої, які використовують поліцейські у повсякденній роботі.  Також можна побачити  зразки контрафактної та фальсифікованої продукції, фальшиві грошові купюри і документи.

Окрім того, присутні мають нагоду познайомитися з організацією роботи чергової частини Головного управління Нацполіції і відвідати відомчий Музей історії органів внутрішніх справ Житомирської області. А у поліцейському тирі для юних відвідувачів працівники відділу професійної підготовки проведуть майстер-клас зі стрільби з пістолетів Макарова та «Форт-12».

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі