Події

У Житомирській області лісопереробне підприємство ухилилося від сплати 3,1 млн грн податку

21 March 2016, 09:17

У Житомирській області податкова міліція викрила підприємців, які, здійснюючи експорт лісоматеріалів за заниженими цінами, шляхом штучного формування валових витрат, не заплатили податок на прибуток на суму понад 3,1 мільйона гривень.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби України Сергій Білан.

«На підставі рішення суду на території Київської та Житомирської областей було проведено 12 обшуків, в результаті яких виявлено та вилучено чорнову бухгалтерію, комп'ютерну техніку, 5 штампів підприємств-нерезидентів, акти виконаних робіт, а також 1,5 тисячі кубометрів лісоматеріалів на загальну суму близько двох мільйонів гривень», - йдеться у дописі.

 

У Житомирській області податковою міліцією викрито підприємців, які здійснюючи експорт лісоматеріалів за заниженими ціна...

Опубліковано Сергієм Біланом 19 березень 2016 р.

Разом з тим прес-служба прокуратури Житомирської області повідомляє, що за процесуального керівництва прокуратури області у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах органами податкової міліції області припинено незаконну діяльність у сфері обігу лісових ресурсів.

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2015 року співробітники управління СБУ в Житомирській області блокували корупційну схему продажу за кордон деревини, організовану посадовцями одного з державних лісогосподарських підприємств.

Фото зі сторінки Сергія Білана та прес-служби прокуратури

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі