Події

У Житомирській області поліцейські затримали чоловіків, які везли до виправної колонії наркотики та телефони

21 March 2016, 09:41

 У Бердичівському районі пізно ввечері 17 березня затримали чоловіка, який в автомобілі перевозив наркотичні речовини. Volkswagen рухався у напрямку до виправної установи неподалік від с. Мирославки Бердичівського району.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«У ході проведення спеціальних заходів поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen, який рухався у напрямку до виправної установи неподалік від с. Мирославки Бердичівського району. За кермом був 36-річний бердичівлянин, а на задньому сидінні - пасажир, раніше судимий 36-річний житель м. Коростеня. Під час огляду легковика поліцейські виявили на задньому сидінні пакунки, обмотані клейкою стрічкою. Всередині знаходились ємності з прозорою рідиною та пакуночки з пластичною речовиною. Частина ємностей була захована у картоплині. Також у кишені пасажира автомобіля виявили 2 мобільних телефони, замотані в еластичний бинт та плівку.

За попередньою інформацією, вилучені речовини – наркотичні засоби, які разом із засобами зв’язку мали потрапити у виправний заклад. Відтак затримання 36-річного чоловіка, якому усе це належало, дозволило перекрити канал постачання заборонених речовин до засуджених. Усе виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження», – йдеться в повідомленні.

Нині триває розслідування кримінального провадження за попередньою правовою кваліфікацією - ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, у Коростені затримали інспектора колонії, який ніс коноплю засудженим.

Фото ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі