Місто

Голова СБУ Василь Грицак вручив працівникам Житомирського управління нагороди та ключі від квартир

22 March 2016, 09:18

Відомчі нагороди та ключі від довгоочікуваних квартир особисто від начальника Служби безпеки України отримали працівники Житомирського управління СБУ.

«Колектив житомирського управління сьогодні отримає 10 сертифікатів на отримання житла. Як мені сказав начальник управління Володимир Пахнюк, з 2006 року управління не отримало жодної квартири»,- каже Голова Служби безпеки України Василь Грицак.

Василь Грицак відзначив кращих співробітників нагрудними знаками, а правоохоронцям, що виконували бойові завдання у зоні проведення АТО, подарував ключі від квартир у житомирській новобудові.

«Я служу з 1999 року. З того року ми чекали житло. І сьогоднішній день - дуже велика радість для нас. Тому що ви самі розумієте: є житло. Є куди подіти свою сім’ю, і можна спокійно виконувати свій обов’язок», - розповідає помічник начальника управління Служби безпеки України в Житомирській області Ігор Дудченко.

Дехто з працівників досі знаходиться у АТО, за них нагороди отримували територіальні керівники або члени сімей. Представник забудовника запевнив, що це - тільки початок, і в найближчі два роки правоохоронців поступово забезпечуватимуть житлом.

«Ці будинки, в яких вже безпосередньо надані квартири - вони красиві, надійні, просторі, які дійсно дають вам можливість радіти життю. Ті зобов’язання, які ми на себе беремо - це ще 33 квартири найближчим часом - це в цьому році і в наступному. Будівництво займатиме приблизно два роки», - повідомив представник забудовника.

Новобудову на Покровській, 99 б почнуть здавати в експлуатацію вже наступного місяця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі