Місто

Житомирян закликають надавати свої пропозиції щодо використання території Старого бульвару

22 March 2016, 10:33

За більш як місяць від дня оголошення конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо використання території Старого бульвару на території парку відпочинку в Житомирі подані усього 4 заявки.

Про це Житомир.info розповіла начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради Євгенія Черкасова. 

«Конкурс був оголошений 16 лютого. Ми робили масову розсилку потенційним учасникам, і на сьогодні, тобто, станом на 22 березня, надійшло всього 4 заявки: три - від приватних осіб та одна колективна заявка – від студентів факультету лісового господарства Житомирського національного агроекологічного університету. Є побоювання, що конкурс може не відбутися», - сказала вона.

Зі слів начальника управління, бажаючим взяти участь у конкурсі нададуть історичну довідку, картографічні матеріали, фотофіксацію та опис пам’яток архітектури, історії та культурної спадщини в цьому районі.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська міська рада оголосила конкурс на кращу проектну пропозицію щодо використання території Старого бульвару в комплексі із ділянкою комунального підприємства «Парк культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна». Конкурсні  проекти приймаються до 16 квітня 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі