Місто

За ініціативи німецького товариства у Житомирі може з’явитися вулиця Святослава Ріхтера

22 March 2016, 12:51

У Житомирі за ініціативи німецького товариства «Відергебурт» може з’явитися вулиця Святослава Ріхтера.

Проект рішення сесії міської ради «Про перейменування вулиці 1 Травня на вулицю Святослава Ріхтера» опублікований на сайті Житомирської мерії.

«Розглянувши звернення Житомирського обласного німецького товариства «Відергебурт» щодо перейменування вулиці 1 Травня на вулицю Святослава Ріхтера, враховуючи рекомендації: міської комісії з топоніміки (протокол № 1 від 01.04.2015 року), тимчасової комісії міської ради з питань перейменування вулиць (протокол № 1 від 27.01.2016 року), відповідно до статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила: Перейменувати вулицю 1 Травня в місті Житомирі на вулицю Святослава Ріхтера без зміни нумерації будівель. Запропонувати Житомирській філії Державного підприємства «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України внести відповідні зміни до єдиного державного реєстру інформаційної системи України відповідно до даного рішення», – йдеться у проекті рішення.

Як повідомляв Житомир.info, 19 лютого Житомирській міський голова Сергій Сухомлин підписав розпорядження про перейменування 87 вулиць та провулків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі