Політика

Сподіваюсь, що з новими поліцейськими в Житомирі з’явиться надія на спокій, - Борислав Розенблат

22 March 2016, 14:30

Більше двох сотень нових патрульних поліцейських вранці 22 березня склали присягу на вірність українському народові. Нові житомирські копи кажуть – готові повернути довіру до правоохоронців.

«Я думаю, що ми впораємось з завданням, яке народ покладає на нас. Ми будемо гідно виконувати поставлені перед нами завдання. Ми маємо зробити все, що в наших силах, маємо повернути довіру населення. Є велике бажання, ми зможемо це зробити. Я вірю в це, ми будемо допомагати людям і робитимемо все, все, все», - сказала працівник патрульної служби м.Житомира Яна Шеремет.

Презентація нової патрульної поліції – знакова подія для Житомира, і в цьому переконаний народний депутат України Борислав Розенблат.

«Сподіваюсь, що в Житомирі з’явиться надія на спокій, що нові поліцейські допоможуть житомирянам мати впевненість, що наші вулиці безпечні для громадян. І все-таки сподіваюсь, що вони не будуть займатись тим вимагательством, що вони не будуть займатись тими негативними речами, які були ознакою старої міліції», - вважає народний депутат України Борислав Розенблат.

Нардеп особисто привітав нових копів, які принесли присягу українському народу. Нові житомирські поліцейські переконують: докладуть максимум зусиль, щоб довести, що навчались недарма.

«Буду намагатись докладати усіх зусиль, щоб підтримати наш авторитет, і в подальшому будемо показувати свої знання, які ми здобули. Будемо старатись щось змінити, щось ствердити, думаю, нам все вдасться», - розповідає працівник патрульної служби м.Житомира Наталія. 

Привітати нових патрульних поліцейських прийшли рідні та друзі. На патрулювання нові житомирські копи вийдуть вже ввечері 22 березня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі