Події

У Коростишеві рятувальники вмовили жінку не стрибати з даху лікарні

22 March 2016, 15:25

Працівники ДСНС 21 березня врятували жінку, яка знаходилась на даху Коростишівської центральної районної лікарні та кричала  і  махала руками.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС України в Житомирській області.

«До місця виклику негайно виїхало відділення 20-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Коростишів у складі 5 чоловік. Вони встановили, що жінка сидить на краю даху 4-поверхової будівлі. Існувала ймовірність, що та ось-ось стрибне вниз. Командир відділення прийняв рішення оточити її з різних сторін. Для цього двоє рятувальників почали пробиратися на дах зсередини будівлі, а двоє інших піднялися за допомогою пожежної драбини лікарні.

Коли рятувальники наблизились до жінки, то спочатку отримали агресивний опір. Вона відштовхувала їх від себе та наказувала залишити у спокої. Упродовж декількох хвилин надзвичайники розмовляли з нею, застосовуючи різноманітні методи психологічно впливу. Врешті-решт рятувальникам вдалося вмовити жінку піти з ними та залишити небезпечний дах. Бійці ДСНС закріпили на ній мотузку, щоб вона не впала та через горище повернули в приміщення лікарні, де передали медикам», – йдеться в повідомленні.

В лікарні Житомир.info розповіли, що жінка не була пацієнткою медичного закладу і ніби знаходилась в стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі з вікна 6 поверху гуртожитку випала жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі