Політика

Юлія Тимошенко у Житомирі розповіла про зміну іміджу і неефективну роботу Уряду

22 March 2016, 18:07

Юлія Тимошенко приїхала у Житомир, щоб провести нараду депутатів місцевих рад від партії «ВО «Батьківщина» з чотирьох областей, бо більшість з них обрані вперше.

«Ми проводимо в усіх практично регіонах України такі навчання нашого активу і навчання депутатів особливо нових депутатів всіх рівнів місцевих рад, щоб депутати твердо знали, як служити людям, як працювати в радах, як виконувати ті обіцянки, які вони давали людям під час виборів, як правильно організувати свою роботу і роботу рад, як працювати з бюджетом, як можливо зробити більш оптимальними тарифи для людей», – розповіла Юлія Тимошенко

З такої нагоди голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська навіть відпустку взяла.

«Я дуже вдячна Юлії Володимирівні, що вона на Житомирщину завітала особисто. Ми за нею скучили, вона вже давно не була на Житомирщині», – сказала керівник Житомирської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська.

Прес-конференція не обійшлася без запитань про зміну іміджу Юлії Тимошенко.

«Хтось із блогерів сказав, якщо Юля розплела косу ждіть відставки Уряду», – сказала Анжеліка Лабунська

«Дорогі друзі, це нічого не означає і ніякої політики. Це просто кожна жінка просто може міняти собі зачіску. Ні з чим це не пов'язуйте. Але Уряд у відставку піде», – посміхаючись сказала Юлія Тимошенко.

Саме про неефективну роботу Уряду Юлія Тимошенко говорила найбільше, а ще про відсутність реформ, корупцію і про те, що потрібно міняти.

«Не просто поміняти Уряд, а докорінно поміняти політику. Якщо в Парламенті сидить абсолютно чітко кланова більшість і саме ця більшість управляє сьогодні і Урядом, і країною, то як вони можуть сформувати демократичний Уряд, який покінчить з корупцією? Може хтось дати мені відповідь на це питання? Зараз не хочуть відправляти у відставку Уряд, тому що всім все треба дотерти, всі потоки поділити, всі державні монополії розподілити між двома командами. І тому зараз йде кулуарна тіньова дискусія, що 50% всіх міністерств і потоків залишається президенту, 50% тіньових потоків і міністерств – прем'єру. Ми сказали, що ми готові підтримати демократичного нового прем'єр-міністра, але ми сліпо це робити не будемо. Ми поставимо як мінімум десяток ключових умов я того, щоб підтримати нового прем'єр-міністра. І ці умови не пов'язані з кадровою політикою. Вони пов'язані зі зміною стратегії, яку веде Уряд», – сказала Тимошенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі