Місто

У житомирських тролейбусах оголошуватимуть нові назви вулиць і розповідатимуть про їх історію

23 March 2016, 16:48

У Житомирському трамвайно-тролейбусному управлінні вже проводять роботи із заміни в громадському транспорті системи автоматичного озвучування зупинок у зв’язку з перейменуванням вулиць.

Про це Житомир.info розповів начальник Житомирського ТТУ Олег Таможський.

«Робота вже проводиться, але це не робиться за один день. Тим більше, ми хочемо не тільки змінити назви вулиць на нові, а й додати в автоматичну озвучку трохи історії про тих людей, іменами яких названі житомирські вулиці. Буквально сьогодні я розмовляв з начальником управління культури стосовно цього. Щоб звучали пояснення і щоб люди звикли не лише до нових назв, а й розуміли, чому така назва», - сказав Таможський.

Начальник ТТУ також розповів, що в управлінні також працюють над вдосконаленням системи автоматичного озвучування у тролейбусах.

«Виставляємо по відповідному графіку автоматичні озвучки, які працюватимуть по-іншому. Буде планшет (в тролейбусі), відповідна технічна обрисовка, і буде автоматично озвучуватися. Вирішуємо ті технічні питання, які раніше не можна було вирішити. Зараз нова система відпрацьовується в тестовому режимі на трьох машинах», - розповів Олег Таможський.

Як повідомляв Житомир.info, 19 лютого 2016 року в Житомирі перейменували 87 вулиць і провулків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі