Суспільство

Новий скандал довкола ТДВ «ЖЛ»: за одну ніч перереєстрували всі фірмові магазини у Житомирській області

24 March 2016, 10:28

Про незаконну перереєстрацію мережі фірмових магазинів «Житомирські ласощі» повідомляє адміністрація ТДВ «ЖЛ».

«За одну годину з 20:47 по 21:46 приватний нотаріус переоформив на ЗАТ «Житомирські ласощі» магазини, які знаходяться, до речі, в іпотеці і не можуть бути відчужені. Дивним чином мережа фірмових магазинів у м.Житомирі, Коростені, Новограді-Волинському та інших містах опинилася у власності ЗАТ.  Зайшли в реєстр і побачили, що переоформленням займався нотаріус м. Дніпропетровська Прокоф’єва Ольга Юріївна. Ми вважаємо це злочином. І неприпустимо у правовій державі закривати на це очі з боку влади та поліції» - заявляє Людмила Лущик, перший заступник генерального директора ТДВ «ЖЛ».

Натомість приватний нотаріус заперечує свою причетність до таких дій, мотивуючи тим, що до неї з такими заявами не звертались і про цей факт вона повідомила спеціалізований орган МВС.

Керівництво ТДВ «ЖЛ» подало заяву про кримінальне правопорушення Голові національної поліції і звертається до Житомирської влади та правоохоронних органів не ігнорувати цей кричущий факт, а розібратися у ситуації та покарати винних.

 

Прес-служба ТДВ «ЖЛ»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі