ДОПОМОГА

Житомирська поліція просить допомогти врятувати 4-річну дівчинку

26 March 2016, 09:12

Допоможіть врятувати 4-річну Настю Пилипчук – з таким закликом звертається головне управління Нацполіції в Житомирській області.

«Дівчинка вже одного разу перенесла тривале лікування та подолала онкологічне захворювання. Однак днями у дитини знову діагностували рецидив хвороби. Батьки самостійно не в змозі зібрати величезні кошти, необхідні для обстеження та лікування донечки та звертаються до всіх небайдужих людей по допомогу», - йдеться у повідомленні.

Родина Пилипчуків проживає в Овруцькому районі на Житомирщині та виховує двох дітей. Батько працює інспектором-черговим Лугинського відділення поліції, мати змушена була покинути роботу педагога, аби доглядати за донечкою.

Кілька місяців тому у дівчинки знову діагностували нейробластому заочеревинного простору з ураженням нирки. Пухлина швидко збільшується, відтак дитина потребує невідкладного лікування.

Зараз Анастасія перебуває в Київському Національному інституті раку та потребує вартісних ліків (близько 5 тисяч гривень щодня). Для правильного та ефективного лікування дівчинці вкрай необхідно провести спеціальне діагностичне обстеження, яке можливо зробити в Польщі. Для цього потрібні кошти, яких у сім’ї немає.

Родина звертається до всіх небайдужих людей з проханням про допомогу.

Кошти для обстеження та лікування Насті можна переказати на рахунок у ПриватБанку, відкритий на ім’я її батька, Сергія Миколайовича Пилипчука, № 4149 4978 6862 5999.

Телефон матері дівчинки, Наталії Пилипчук (097) 258-65-51.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі