Місто

У Житомирі гасили суху траву на Київському шосе, жителі Богунії повідомляли про дим за мостом

28 March 2016, 12:36

У неділю, 27 березня, рятувальники виїжджали на гасіння сухої трави в Житомирі.

Про це Житомир.info розповіли у прес-службі управління ДСНС у Житомирській області.

«27 березня о 10.45 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на Київському шосе у Житомирі. На виклик виїздили вогнеборці. Вогонь знищив 0,01 га (1 сотку - ред.) сухої трави», - розповіла майор служби цивільного захисту Ірина Романюк.

Як повідомили Житомир.info жителі проспекту Миру в Житомирі, увечері 27 березня відчувався запах диму в мікрорайоні «Богунія», внизу за мостом і в напрямку виїзду з міста.

За інформацією управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації, за добу 27 березня на території області зареєстровано 4 випадки загоряння сухотрав'я. Крім Житомира, горіла трава в селах Білокамінка Овруцького району на землях запасу Ігнатпільської сільської ради, Провалівка Любарського району на землях, які належать ТОВ «Агро-Любар», та Радівка Коростишівського району - на землях запасу Вільнянківської сільської ради. 

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році в Житомирській області, незважаючи на прогнози дощів та мокрого снігу, суха трава почала горіти ще в першій декаді березня.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі