Події

У Житомирській області 21-річний хлопець викопав біля залізниці 30 м кабелю, щоб здати на метал

29 March 2016, 09:30

Житель Овруцького району Житомирської області спробував викрасти близько 30 м кабелю, викопавши його біля залізничної колії.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«До Овруцького відділення поліції надійшло повідомлення від працівників станції Овруч про невідомого чоловіка, який орудує лопатою поблизу залізничної колії неподалік с. Гусарівки.На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої дійсно застали на вказаному заявником місці 21-річного жителя с. Потаповичей. Той як раз видобув із розкопаної ями магістральний кабель, призначений для оперативного зв’язку з працівниками Укрзалізниці. За словами молодика, він вирішив викрасти кабель, аби, обпаливши його, здати добутий таким чином дріт у якості металобрухту.

З місця події правоохоронці вилучили знаряддя протиправної діяльності та близько 30 м кабелю. Відповідна інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.15 ч.1 ст.185 (Замах на вчинення крадіжки) Кримінального кодексу України. За подібні протиправні дії молодому чоловікові може загрожувати штраф, громадські або виправні роботи, піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років.

Як повідомляв Житомир.info, на Коростенській залізниці невідомі викрали трансформатори, кабель та сидіння з електрички.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі