Політика

Фонд родини Розенблат подарував майданчик житомирському дитячому садку

29 March 2016, 17:08

У центрі розвитку дитини «АБВГДейка» всі в очікуванні відкриття нового спортивно-ігрового майданчика. Малята демонструють свої малюнки.

«Ми малювали майданчик, тому що ми його дуже чекали. Я намалювала гойдалку, турнік і гірку», - розповідає вихованка дитячого садка.

Нових гойдалок і гірок тут чекали 425 малюків, щоденно вони граються на майданчиках, збудованих понад 20 років тому. Щоб виправити ситуацію, батьки вихованців звернулися до благодійників.

«Фонд Розенблат з великою радістю сказали, що вони допоможуть нам у встановленні одного дитячого майданчика для наших дітей. З року відкриття – це перший новий ігровий майданчик, де діти зможуть не тільки весело провести час, але і з користю для свого здоров'я, тому що ми бачимо, що тут можна і підтягуватися, і якісь вправи робити», - розповідає мама вихованця Марія Буткевич.

Від нового майданчика дітлахи у захваті. Кажуть, тут є усе, про що вони мріяли.

Керівництво дитячого садочка переконує:  попри те, що такий майданчик лише один, усі діти матимуть можливість тут гратися.

«У кожного свій режим дня, свій розклад занять, свій розклад прогулянок. Вони виходять в різний час. Поки що будемо обходитися так, але сподіваємося, що знайдеться ще хтось, хто допоможе нам ще хоч би один такий майданчик облаштувати. Тому що це дуже важливо для дітей», - каже завідувачка Житомирського центру розвитку дитини №53 «АБВГДейка» Людмила Тищук.

Цей майданчик – кращий серед тих, що благодійний фонд родини Розенблат подарував дітям Житомира.

«Другий рік фонд родини Розенблат і народний депутат Борислав Соломонович дарує майданчики у двори, дитячі садки. І це, здається, 9 майданчик, який ми сьогодні даруємо. Для нас найголовніше – щоб діти раділи», - говорить помічник народного депутата Борислава Розенблата Ірина Струтинська.

Благодійний фонд родини Розенблат  обіцяє щомісяця дарувати майданчики житомирянам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі