Політика

Народні депутати не приїдуть на сесію Житомирської облради. Відповідь Лабунській

30 March 2016, 11:26

Народні депутати міжфракційного об’єднання «За Житомирщину» не приїдуть на сесію обласної ради 31 березня.

Про це на своїй сторінці у фейсбук 29 березня повідомив голова об’єднання Павло Дзюблик.

«Ми з колегами, членами Міжфракційного депутатського об'єднання "За Житомирщину", дякуємо голові Житомирської обласної ради Анжеліці Лабунській за запрошення, але, на жаль, не вдасться цього разу взяти участь у роботі чергової сесії Житомирської обласної ради. Сподіваємося, що наше прохання планувати засідання сесії обласної ради не в пленарні тижні у Верховній Раді України будуть враховані (нагадую, що розклад пленарних засідань оприлюднений заздалегідь)», - пише народний      депутат.

Голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська запросила нардепів на сесію після того, як дізналася про акцію протесту.

«У зв’язку з повідомленням про акцію протесту проти підвищення тарифів, непомірно високих цін на продукти та ліки, яка запланована у Житомирі на 31 березня, голова обласної ради Анжеліка Лабунська запросила народних депутатів для спілкування з громадськістю. Вирішення зазначених питань, що непокоять жителів Житомирщини, належить до компетенції вищих органів влади, а не депутатів Житомирської обласної ради. Саме тому очільник депутатського корпусу пропонує народним депутатам, які представляють Житомирщину у Верховній Раді України, взяти участь у засіданні сесії обласної ради, аби народні обранці змогли обговорити з громадськістю порушені питання», - повідомляла прес-служба облради.

За інформацією облради, серед запрошених народних депутатів: Володимир Арешонков, Павло Дзюблик, Вадим Кривенко, Володимир Литвин, Руслан Лук’янчук, Юрій Павленко, Сергій Пашинський, Віктор Развадовський, Олександр Ревега, Борислав Розенблат, Ірина Суслова, Борис Тарасюк, Дмитро Тимчук.

Цікаво, що лист голови облради датований 23 березня, а народні депутати відповідають на документ від 17.03.2016р.

Нагадаємо, чергова сесія обласної ради почнеться 31 березня о 10.00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі