Місто

Інспекція з благоустрою демонтувала кіоск на вулиці Жуйка у Житомирі, власниця написала заяву в поліцію

30 March 2016, 11:34

Пізно ввечері 29 березня працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» демонтували кіоск, який знаходився за адресою: вулиця Жуйка, 4. Власниця каже, що жодних приписів не отримувала і написала заяву в поліцію.

Про це Житомир.info розповіла власниця кіоску Ірина Матвійчук.

«Нам близько 23.00 подзвонили знайомі, які проїжджали повз і сказали, що нашого кіоска немає на місці. Ми приїхали, викликали поліцію. Нас ніхто не повідомляв, ніяких приписів не було. Там в кіоску каса, продукти. Вони пообрізали провода. Це ж має бути якось погоджено з РЕСом. Ми поїхали в районний відділ поліції і написали заяву. В нас є дозволи до травня», – зазначила Ірина Матвійчук.

В Інспекції з благоустрою запевняють, що все законно і власників про демонтаж попереджали.

«У нас є рішення виконавчого комітету №196 від 15.03.2016, цей кіоск був включений у список тих споруд, які підлягають демонтажу. Як може бути законним чи незаконним рішення виконкому? Вони були попереджені, все здійснювалось з фотофіксацією. Там яка ситуація була: у них був сервітут, но їм архітектура надала місце в другому місці на вулиці 1 Травня, якщо я не помиляюсь, і вони переїхали, збудували там павільйон, а цей кіоск вони повинні були демонтувати, але вони не демонтували і нам прийшлось це зробить по рішенню виконкому. В нас є рішення виконкому і ми його виконуємо. Нехай подають в суд. Ми перед тим, як демонтувати кожен раз пишемо заяву в поліцію і попереджуємо про демонтаж, в нас не один демонтаж не проходить без попередження», – розповів керівник КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвинський.

Нагадаємо, автотрейлер по вулиці Жуйка, 4 в списку 18 самовільно розміщених тимчасових споруд та малих архітектурних форм, які підлягають демонтажу. Рішення про демонтаж прийняли на засіданні виконкому 15 березня.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі планують демонтувати ще десять тимчасових споруд.

Фото КП «Інспекція з благоустрою» 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі