Суспільство

Неподалік заводу МДФ у Коростені вибухнув снаряд, жителі викликали поліцію

30 March 2016, 15:19

29 березня на околиці міста Коростень Житомирської області, неподалік від заводу МДФ, безхатченки підпалили снаряд.

Про це Житомир.info повідомив заступник служби безпеки Коростенського заводу МДФ Віктор Шуба.

«Мешканці приватного сектору почули гучний вибух і повідомили у поліцію. Як потім з’ясували працівники охорони заводу, на сміттєзвалищі, що на околиці приватного сектору, троє безхатченків розпивали спиртне, а потім взялися за пошук пляшок, картону та металу. Оскільки там знаходиться водойма, у воді вони знайшли снаряд, розпалили багаття і вкинули туди вибухівку. Добре, що відійшли, бо вибух був доволі потужний. Одного з чоловіків вдалося застати на місці пригоди і розпитати», -  розповів Віктор Шуба.

Інтернет-ЗМІ Коростеня повідомляють, що в декількох довколишніх будинках, зокрема, по вулиці Свердлова, вибуховою хвилею вибило скло, уламки побили стіни. 

Як розповіла Житомир.info речник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко, поліція поки не може назвати причину вибуху.

«29 березня близько 18 години надійшло повідомлення від жительки Коростеня про те, що на околиці райцентру, на полі, на території колишньої військової частини, вона почула звук, схожий на вибух. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група відділу поліції, яка на відстані більше 100 метрів від вулиці виявила лунку розмірами 2х2х1 метра. На даний час встановлюється походження лунки і предмет, який міг спричинити вибух», - розповіла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 15 грудня 2015 року в Житомирі стався вибух у приватному секторі, а в листопаді того ж року - у п'ятиповерховому будинку на вул. Щорса (нині Покровська).

Фото служби охорони Коростенського заводу МДФ 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі