Місто

У медичному центрі «Актив-Мед» житомиряни можуть отримати професійне лікування хребта та суглобів

31 March 2016, 09:14

Індивідуальний підхід та сучасна терапія – медичний центр Актив-Мед пропонує житомирянам комплексне лікування опорно-рухової системи.

«Переважно це такі захворювання, як остеохондроз, деформуючий артроз, грижі між хребцевих дисків, плече-лопатковий пере артроз, сколіоз та інші. Перевагою нашого центру є організація надання медичної допомоги. Індивідуально підібраний алгоритм лікувальних процедур та графік роботи центру підібрано таким чином, що  людина може отримати це лікування в зручний для себе час, витрачаючи від півтори до двох годин за добу», - розповідає головний лікар медичного центру «Актив-Мед» Дмитро Бабун.

Крім мануальних та медикаментозних методів лікування, у клініці також використовують новітнє фізіотерапевтичне устаткування.

«Ми використовуємо апаратуру як вітчизняних брендів, так і лідерів іноземного виробництва, що дає нам змогу отримати повний набір фізіотерапевтичних процедур, таких як ультразвукова терапія, магніто-лазерна терапія, електроміостимуляція. Групування процедур індивідуально підібраного комплексу лікування дозволяє людині отримати весь комплекс процедур в одному кабінеті. Тобто, не треба переходити з кабінету в кабінет, а вся апаратура, яка є мобільною, лікарі та масажисти, надають свої послуги в одному кабінеті», - каже Дмитро Бабун.

Досвідчені спеціалісти допоможуть житомирянам позбавитися болю в спині та суглобах.

«Мав певний досвід лікування в інших спеціалістів, а от Дмитро Валентинович поставив мене на ноги за один сеанс. Тому, я мешканців Житомира і сусідніх населених пунктів запрошую сюди. Звичайно, бажаю, аби ви не хворіли, але якщо таке трапиться - завітайте, ви не пожалкуєте», - ділиться враженнями  керівник прес-служби Європейської партії України Валерій Клочок.

Медичний центр працює з 8 до 20 години за адресою: вулиця Перемоги, 73, навпроти торгівельного центру «Дастор».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі