Події

У Житомирській області поліцейські врятували жінку, яка намагалася вчинити самогубство у квартирі

1 April 2016, 10:10

До Ємільчинського відділення поліції зателефонувала схвильована пенсіонерка і повідомила, що її 31-річна донька кілька хвилин тому телефоном висловила наміри вкоротити собі віку. Після розпачливого прощання жінка вже не відповідала на дзвінки матері.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«У під’їзді 5-поверхівки, де знаходилася квартира потенційної самогубці, правоохоронці відчули запах природного газу. Поліцейські постукали у двері, проте їм ніхто не відчинив. Усередині квартири було тихо. На шум зі своїх осель повиходили інші мешканці, яких правоохоронці попросили тимчасово залишити будинок. Поліцейські вдалися до виламування дверей небезпечної квартири. На оклик з помешкання ніхто не відгукнувся і правоохоронці одразу ж попрямували на кухню. Там вони застали напівпритомну, а головне – живу – господарку. Поліцейські закрили конфорки на газовій плиті і відкрили вікна, аби провітрити приміщення. Оглянувши жінку, помітили, що у неї ще й порізані кисті рук. Правоохоронці викликали «швидку». До її приїзду вони привели господиню до тями і всіляко підтримували заспокійливими бесідами.

Медики госпіталізували постраждалу для обстеження і надання необхідної психологічної допомоги. Кажуть, що жінці потрібен спокій і час, аби вийти з депресивного стану та реабілітуватися до подальшого життя. Адже повернення мами удома чекає її маленька дитина», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі жінка вистрибнула з вікна гуртожитку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі