Місто

У Житомирі до кінця квітня планують перевірити місця масового відпочинку населення біля водойм

1 April 2016, 14:34

Сергій Сухомлин підписав розпорядження про створення робочої групи, яка перевірятиме місця відпочинку населення біля водних об’єктів.

Розпорядження міського голови «Про утворення робочої групи з перевірки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах міста та проведення місячника з дотримання правил безпеки на водних об’єктах» опубліковане на сайті Житомирської мерії.

«З метою попередження нещасних випадків і надзвичайних ситуацій на водних об’єктах міста, своєчасної підготовки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах до початку купального сезону у відповідності з  Правилами охорони життя людей на водних об’єктах України, затвердженими наказом Міністерства надзвичайних ситуацій Українивід 03.12.2001 № 272: Утворити робочу групу з перевірки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах міста у складі згідно з додатком.

У термін до 29 квітня 2016 року:

2.1. Робочій групі перевірити місця масового відпочинку населення на водних об’єктах та проінформувати виконавчий комітет міської ради про стан їх готовності.

2.2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради розробити та затвердити план підготовки і проведення місячника з дотримання правил безпеки на водних об’єктах, який провести з 15 червня по 15 липня 2016 року.

3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 08.04.2015 № 195 «Про утворення робочої групи з перевірки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах міста та проведення місячника з дотримання правил безпеки на водних об’єктах», – йдеться у розпорядженні.

Як повідомляв Житомир.info, минулоріч житомиряни відкрили пляжний сезон у травні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі