Події

Водії автомобілів, що зіштовхнулися на перехресті в Житомирі, розповіли подробиці аварії

1 April 2016, 17:30

У дорожньо-транспортній пригоді з Volkswagen Transporter і ВАЗ-2106, що сталася увечері 31 березня на перехресті вулиць Князів Острозьких (колишня Шелушкова) і Леваневського у Житомирі, винний водій ВАЗу.

Про це Житомир.info розповів сам керманич «Жигулів» Олександр. Разом з водієм іншого учасника ДТП, мінівена Volkswagen, вони прийшли у редакцію, щоб розповісти, як трапилася аварія і хто їхав на червоне світло.

«У ДТП винний я, і я це визнаю. Я проїхав на червоне світло. Не проскочив. Заблудився в Житомирі, бо немісцевий, живу за 180 кілометрів від Житомира», - розповів Олександр.

Він говорить: одразу після ДТП підійшов до водія буса, щоб визнати свою провину і вирішити всі питання.

«Той свідок, Василь, він не бачив самої аварії, він підійшов пізніше. Він розповів, що я їхав на червоне світло. Це неправда. Я дійсно віз у машині вагітну дружину, вона на 7 місяці вагітності, тож не міг так ризикувати. Хочу сказати, що ми з Олександром порозумілися. Може, таких людей ми бачимо рідко, але так трапилося, що він нормальний, адекватний,  і я теж. Я від нього нічого не хочу, ми розберемося,.але хочу, щоб була справедливість», - сказав водій Volkswagen Transporter, житомирянин Анатолій.

Водії кажуть, що обидва були тверезі. На місце аварії вони викликали поліцію і представників страхувальної компанії.

Як повідомляв Житомир.info, від зіткнення з Volkswagen у «Жигулях» повилітали шибки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі