Події

У Житомирі Mitsubishi з київськими номерами зіштовхнувся з маршруткою, водія лякали прокурорським посвідченням

3 April 2016, 22:56

 У Житомирі 3 квітня близько 16:40 на перехресті вулиці Київської та проспекту Незалежності біля автовокзалу, Mitsubishi Outlander з київськими номерами зіштовхнувся з маршруткою №110.

Водій маршрутного автобусу їхав з боку Привокзального Майдану вулицею Київською в бік центру міста, легковик їхав проспектом Незалежності у бік київської траси. Автівки зіштовхнулися посеред перехрестя. Водій маршрутки стверджує, що після ДТП з Mitsubishi вийшла жінка, показала посвідчення працівника прокуратури і почала погрожувати.

«Починаючи рух з вулиці Вокзальної на зелений колір світлофору. Рухаючись у напрямку площі Перемоги, я їхав через Східну на заправку. Майже переїхавши перехрестя 3 машини в крайньому лівому ряду біля розділової смуги стояли чекали поки я закінчу маневр. З крайнього правого ряду Mitsubishi Оutlander не зупиняючись проїхав, з моєї точки зору, на червоний колір світлофору. Я, вже бачачи цю ситуацію, зупинився. Він мене, практично стоячого, вдарив. Вийшли з нього жінка, дістала «ксиву» прокуратури і почалися погрози. На посвідченні написано «прокуратура». Вона відкрила. Я прізвище, ім’я не розібрав і сказали, що мене закопають як не сьогодні, то завтра», – розповідає водій маршрутки Сергій Євтух.

У свою чергу, водій київської автівки стверджує, що винен саме водій маршрутки.

«Він їхав на червоне світло. Тому що, якби він навіть їхав на жовте світло, він би встиг закінчити рух до того, як тут загорілося зелене світло. І світлофор розрахований так, що машина повинна повністю проїхати маршрут, якщо людина їде там на зелене», – розповідає водій Леонід Михайленко.

Станом на 20:30 поліцейські продовжували оформлювати ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі