Місто

Житомирян турбують викиди з труби заводу «Крігер», на підприємстві кажуть – скарг не було

5 April 2016, 10:51

У Житомирі щовечора з труби на заводі «Крігер», який знаходиться по вулиці Покровській, 81 (колишня Щорса), йде дим, гар від нього осідає на прилеглих будинках.

Про це Житомир.info розповів читач Михайло.

«Щовечора з труби заводу «Крігер» валить дим і осідає на весь район Щорса-Ватутіна, дихати нічим, вікна відкрити неможливо», – розповів Михайло.

Виконуючий обов’язки директора заводу «Крігер» Руслан Окішєв повідомив, що на підприємство подібних звернень не надходило.

«Підприємство працює до 17.00. У нас є деревина котельня, ми повністю відключені від газу, тому що ви знаєте ситуацію в країні. Фактично, спалення деревини має таку специфіку, що можливо, в цей час вилітає з труби сажа від недопалу деревини. Вона є повністю безпечною і більше того, котельня нами буде до п’ятниці зупинена, тому що закінчення опалювального сезону. Але, якщо є такі звернення від місцевих жителів то я б із задоволенням поспілкувався б мешканцями, які біля нас живуть. Я вперше чую таку інформацію. І звісно, що до початку опалювального сезону, ми маємо прийняти всі міри, тому що це ненормально, що осідає сажа на їх ділянках. Повірте, таке я чую вперше», – сказав Руслан Окішєв.

Як повідомляв Житомир.info, підприємства Житомирської області зменшили викиди у повітря.

Фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі