Місто

У ПриватБанку пояснили, чому в Житомирі цілий день не працюють банкомати

5 April 2016, 15:42

У Житомирі у першій половині дня 5 квітня не працювали банкомати ПриватБанку.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Банкомати не працюють по всьому місту, біля кас банку черги. 4 квітня в другій половині дня була та сама ситуація», - повідомив житомирянин Сергій.

Керівник Житомирського регіонального прес-офісу ПриватБанку Альона Смолянова пояснила Житомир.info, що 5 квітня ПриватБанк замінював програмне забезпечення своєї банкоматної мережі.

«Справа в тому, що ПриватБанк завершує процес впровадження нового програмного забезпечення своєї банкоматної мережі. 5 квітня до 13:00 нова система була встановлена на понад 300 банкоматах Житомира. На жаль, у процесі переобладнання програмного забезпечення процесингу банку 4 та 5 квітня наші клієнти стикнулися з технічними проблемами під час обслуговування в банкоматній мережі й оплати картками покупок у магазинах. Ми перепрошуємо за технічні проблеми. До кінця дня 5 квітня банк завершить переобладнання всіх банкоматiв по Україні», - розповіла керівник прес-офісу.

У прес-службі також зазначили, що отримати готівку з карток вільно можна в касах відділень, де є необхідна кількість готівки. У разі виникнення технічних проблем з отриманням готівки в банкоматі зняти гроші з карток можна без проблем й обмежень у касах відділень банку або без комісій у банкоматах будь-якого українського банку.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно ПриватБанк нагадав правила, які допоможуть вберегтися від карткових шахраїв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі