Місто

У Житомирі визначили півфіналістів грандіозного проекту «Весілля в подарунок 2»

6 April 2016, 11:06

3 квітня у Житомирі, в ТРЦ Глобал UA, відбувся другий тур проекту «Весілля в Подарунок 2». Подія привернула увагу багатьох житомирян, які мали можливість спостерігати яскраве шоу від партнерів грандіозного проекту, що подарує переможцям неймовірне весілля з бюджетом біля 200 000 грн.

Програма заходу була надзвичайно насиченою! Окрім цікавого спілкування із парами, які затято змагаються за перемогу та представлення  партнерів, спільними зусиллями котрих буде створено найкрутіше весілля цього сезону у Житомирі, команда проекту на чолі з його ведучою та організатором Маріанною Нікітенко підготувала глядачам справжнє велике свято! 

Святкову програму прикрасили одразу два fashion-покази – дитячої та дорослої колекції розкішних вечірніх суконь від партнера проекту, відомого українського дизайнера, учасниці New York Fashion Week, Маргарити Козак.

Гостей проекту зустрічали гостинні хостес та веселий мім. Святковий настрій створювали запальні хіти від кавер-бенду Mariand та музика від DJ service. Публіка радо пригощалася солодощами від Інни Борисюк. Додали заходу вишуканого смаку фруктова піраміда та шоколадний фонтан від компанії Миколайт.

Партнерами проекту були облаштовані виставкові зони, де кожен міг особисто відчути якість складових весілля у подарунок, що отримає пара переможець. Закохані могли приміряти золоті обручки від ювелірного салону «Diadema», чоловіки мали змогу підібрати костюм від салону «Классік» та зачіску від барбершопу Old Time, а дівчата - вибрати розкішну білизну від салону «Bretelle», яку демонструвала дівчина-янгол, та отримати безкоштовну консультацію від студії макіяжу Інни Колчик. 

Фотографи проекту, на чолі з Олександром Литвинчуком, та відеографи, під керівництвом Андрія Іщука, невпинно фіксували на свої камери емоції житомирян у неймовірній фотозоні, яку власними руками створили професіонали святкової агенції «Щастя» та флористичної майстерні «Еліт Флора». До речі, її флористи ще й плели усім бажаючим браслети з живих квітів.

Всі пари, які приймають участь у проекті, прийшли у супроводі своїх вболівальників та разом із ними виконали живу версію флешмобів, відеозаписи яких до того цілий тиждень «розривали» соціальні мережі. До 3 квітня в мережі Інтернет відбувалося жваве голосування за флешмоби репостами та лайками, у наслідок якого пара, яка набрала їх найбільшу кількість автоматично пройшла у півфінал проекту. Цією парою стали закохані Максим та Ксюша (пара №9). Їх відео за тиждень зібрало майже 6 000 переглядів на каналі You Tube, а також 2787 лайків та більше 400 репостів у соціальній мережі ВКонтакті.

До складу півфіналістів проекту «Весілля в подарунок» також увійшли пари під номерами 4,7,10,12 та 18. Саме вони приймуть участь у професійній фотосесії від партнерів проекту, за результатами якої журі відбере 3 пари у фінал.

Масштабність цьогорічного проекту «Весілля в подарунок» вражає! Але, варто зазначити, що найкращі професіонали весільної індустрії нашого міста, які залучені до цього проекту, вже довели на прикладі переможців першого сезону, що дива існують та мрії здійснюються, і не збираються зупинятися на досягнутому! 

Усі новини проекту «Весілля в подарунок 2», склад партнерів та перелік пар-учасниць можна знайти на сторінці проекту за посиланням: https://vk.com/weddingpresentzh2

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі