Політика

Близько 2,5 мільйонів гривень за останній рік витратила на благодійність родина Розенблат

6 April 2016, 14:40

Близько 2,5 мільйонів гривень за останній рік витратила на благодійність родина Розенблат.

Про це повідомляє прес-служба Фонду Родини Розенблат.

Впродовж 2015 року благодійники надавали допомогу різним категоріям населення і працювали у різних напрямках.

Зокрема, за інформацією прес-служби, на підтримку армії було витрачено більше 650 тисяч грн, на доставку та зберігання гуманітарної допомоги, зібраної небайдужими європейцями (понад 260 тисяч грн).

Більше як півтора мільйона гривень пішло на допомогу закладам освіти, фінансову підтримку у проведенні масових заходів і патріотичних акцій у Житомирі, встановлення дитячих майданчиків у дворах міста та дитячих садочках, а також на допомогу житомирянам, які потребували термінового лікування.

«Коли ми починали діяльність нашого Фонду - багато хто зі скептиків казав, що це тільки на період виборчих перегонів. На жаль, багато фондів в нашому місті працювали якраз за таким принципом. Я рада, що нам вдалося згуртувати навколо себе однодумців. Що разом нам багато чого вдається. Я впевнена, що саме волонтерський рух і благодійність у важку хвилину врятували нашу країну. Разом – сила!», - розповіла директор Фонду, Олена Розенблат.

Нагадаємо, Фонд родини Розенблат був заснований на початку 2015 року. Очолила його сестра народного депутата Борислава Розенблата – Олена. Фонд не збирає пожертви - уся допомога надається з власних коштів родини Розенблат.

Прес-служба Фонду Родини Розенблат

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі