Події

У Житомирському районі горіла суха трава, вогонь ледь не перекинувся на АЗС

7 April 2016, 09:10

6 квітня, о 14:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання сухостою на відкритій території у с. Оліївка Житомирського району.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«Вогнеборців сповістив оператор місцевої автозаправної станції, оскільки вогонь рухався у його напрямку. До місця події негайно виїхали бійці 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що площа загорання становить близько 3 га. Зусиллями вогнеборців о 14:40 пожежу було локалізовано, тим самим вони запобігли розповсюдженню вогню на АЗС. О 15:35 відбулася ліквідація пожежі. Вогнем знищено суху рослинність на площі 3 га. Загиблих та травмованих не виявлено», – йдеться у повідомленні.

О 16:10 знову ж вогнеборці 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу сухостою на площі 0,5 га, що сталося у с. Довжик Житомирського району. Внаслідок надзвичайної події ніхто з людей не постраждав.

Наразі усі обставини даних подій встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, у лісопосадці Баришівського масиву Житомирського району 4 квітня горіла суха трава. Через вітер полум’я поширилось на будинки.

Фото ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі