Події

У Житомирській області офіцер привласнив радіодеталей спеціальної військової техніки на 200 тисяч

7 April 2016, 12:45

У Житомирській області офіцер військової частини привласнив радіодеталей і завдав державі збитків на 200 тисяч гривень.

Про це Житомир.info розповів слідчий військової прокуратури Житомирського гарнізону лейтенант юстиції Богдан Жук.

«Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 410 КК України (викрадення військового майна) та направлено до суду обвинувальний акт відносно офіцера однієї з військових частин Житомирщини, який будучи військовою службовою особою, з метою власного збагачення, в умовах дії особливого періоду, використовував службове становище та упродовж грудня 2015 року – лютого 2016 року, привласнив радіодеталі спеціальної військової техніки», – йдеться у повідомленні.

Під час розслідування даного кримінального провадження проведено судову товарознавчу експертизу, згідно висновку якої указаними вище злочинними діями військовослужбовця державі завдано збитків на загальну суму понад 200000 грн.

У зв’язку з цим, слідчим військової прокуратури Житомирського гарнізону, з метою забезпечення відшкодування завданої шкоди державі накладено арешт на майно офіцера, яке повністю покриває завдані збитки.

Як повідомляв Житомир.info, за два місяці посадові особи однієї з військових частин Житомирської області привласнили майно Міністерства оборони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі