Місто

Володимир Шуст розповів, що робитимуть з «Кліткою» у житомирському парку після пожежі

7 April 2016, 12:55

Пожежа на території літнього танцмайданчика, який в народі називають «Кліткою» сталася близько 10 ранку. Дим побачили комунальники, які прибирали територію парку ім. Гагаріна.

«Ми отримали виклик  на пожежу. Сказали пожежні, що тут було дві малолітні особи, вони тут, можливо, гралися сірниками, і вийшла пожежа. Можливо, гралися чи курили тут щось. Подивимось, погуляємо. можливо, ці хлопці з’являться ще», - зазначив працівник патрульної служби м. Житомира Дмитро Сак.

Директор КП «Парк» Володимир Шуст розповів, що територія, на якій сталася пожежа, давно не працює і знаходиться в аварійному стані.

«Працівники, які прибирали територію, помітили задимлення з даху. Викликали пожежно-рятувальну службу, але перед цим помітили, що звідти вибігли двоє хлопців віком років 13-15. Ніхто їх не затримав, вони втекли, але загоряння відбулося. Оперативно приїхали всі служби і пожежу вдалося загасити. Проблемний об’єкт, постійно шприці, постійно наркомани. Буквально позавчора я звертався до пішого патруля, який тут проходив, просив, аби вони звернули увагу на той об’єкт, аби вони включили його до свого маршруту і постійно робили там обходи. На сьогоднішній день. на жаль, я не бачу зворотної реакції, скажу відверто. ми в тому районі практично не поспостерігаємо піших патрулів», - розповів Володимир Шуст. Зараз на комунальному підприємстві думають, що далі робити з аварійним танцмайданчиком.

«Я вже зі своїми колегами говорив, найближчим часом ми зробимо все можливе, щоб його демонтувати взагалі, щоб там більше подібних випадків не відбувалося. Приміщення в аварійному стані і найближчим часом треба буде вирішувати його подальшу долю, чи звертатися до депутатів з проханням виділяти кошти і ремонтувати його», - сказав Володимир Шуст.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі