Місто

Житомиряни вважають, що у міському гідропарку не вистачає лавок та інфраструктури

8 April 2016, 11:04

Щойно у Житомирі встановилася дійсно весняна погода, все більше містян їдуть на відпочинок до гідропарку: хтось просто прогулюється на свіжому повітрі, а в декого вже відкрився купальний сезон. Цього року у Житомирському гідропарку планують проводити благоустрій і вже виділили на це кошти з міського бюджету. Що саме слід в першу чергу змінити у гідропарку – з таким питанням ми звернулися до житомирян.

«Щоб було більше лавок, щоб були якісь зони відпочинку більш культурні. Для малечі атракціони є, але ще щоб було де з ними поїсти, люди приїжджають на цілий день, це треба з собою везти термос, якусь їжу, хай би це було. І взагалі влітку на пляжі такі вже занедбані переодягальні, щоб там була якась цивілізація», –  вважає Валентина Козлова.

«Окультурити його, щоб доріжки цивілізовані зробити, привести до ладу пляж. Можливо, якісь спортивні майданчики. Інфраструктуру треба покращити. Може, додати якісь дитячі гойдалки, зробити санвузли», – каже Юрій Свириденко.

«Не влаштовує, що компанії вживають спиртні напої. Я б виніс ці місця поза межі, або заборонив це робити. Вирівняти б ці плити, зробити якісь санітарно-побудові умови в плані туалету і так далі, це було б доречно», – вважає Юрій Юкзюк.

«Більше заасфальтувати. Є ґрунтові доріжки, зробити асфальтовані і тут зробити якісь бордюри, щоб це не було ось так занедбано. Немає хорошої парковки, не закрито місце, де паркуються. Там і парковки гарної немає, і заборонено. Тільки одна парковка. А її часом не вистачає у вихідні дні», – пропонує Віталій Мегедь.

Основну частину робіт у житомирському гідропарку планують закінчити до початку купального сезону. А вже наступного року міська влада візьметься за парк культури та відпочинку ім. Юрія Гагаріна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі