Політика

Понад 50 заявок на ремонт провулків надіслали житомиряни до громадської приймальні Борислава Розенблата

8 April 2016, 12:25

1 березня 2016 року завершився вже другий конкурс «на найгірший провулок» у Житомирі. Впродовж місяця на адресу громадської приймальні народного депутата України Борислава Розенблата надходили заявки на участь у конкурсі – люди збирали підписи на асфальтування вулиць та провулків.

Протягом місяця комісія з громадських активістів та представників відділу комунального господарства міської ради проводила обстеження провулків та визначала орієнтовну вартість робіт по кожному об’єкту.

Критеріями оцінки вулиць та провулків були: стан покриття дороги, кількість користувачів, вартість виконання робіт.

Відповідно до цих критеріїв комісія вирішила, що першочергово слід відремонтувати наступні провулки: пров. 1-й Новопівнічний, вул. Князів Острозьких, вул. Якубовського,пров. 2-й Гоголівський , пров. 1-й Крошенський, пров. 1-й Небесної Сотні , пров. 2-й Вільський, пров. Кавалерійський, вул.Київське шосе, 43/1.

Сьогодні готуються проекти на основі яких буде складений кошторис ремонту дорожнього покриття. Про початок робіт буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, минулоріч народний депутат України Борислав Розенблат звертався до Міністерства фінансів України з проханням виділити кошти на розвиток місцевого самоврядування. На це було виділено 1 млн грн з державного бюджету. Більше 10 провулків Житомира, які подавались на конкурс, уже відремонтовані.

Прес-служба народного депутата України Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі