Місто

Житомиряни вважають, що у місті достатньо талановитої молоді, щоб грати за футбольний клуб на всеукраїнському рівні

8 April 2016, 13:14

«Наши флаги мы поднимем вместе, мы болеем за ФК «Полесье» - ця кричала вже давно не лунає з вуст житомирських футбольних фанатів , та й про легендарний клуб «Полісся», як і про великий футбол в принципі, у Житомирі вже давно не чутно. Тепер житомирським фанатам футболу час придумувати нові кричали - у місті створили муніципальний футбольний клуб «Житомир». Ми запитали у містян чи знають вони про повернення великого футболу  у Житомир і чи потрібен місту свій футбольний клуб.

«Потрібен, тому що як це не піти, не посидіти з хлопцями, не випити пива, не побити вікна. Я просто пам’ятаю, коли було «Полісся» і нам постійно били вікна якісь фанати. Це була класика. Насправді, треба вболівати, треба підтримувати свою команду», – розповідає Дмитро Голумбевський.

«Така команда повинна бути, безумовно, тому що дуже багато спортсменів, які закінчують навчання в юнацькій школі по футболу, мають шанс себе проявити в команді, яка, як мінімум, гратиме за рік чи за два в другій лізі, для початку», –вважає Микола Крук.

«Якщо враховувати, що Житомирська область – єдина, в якої немає своєї футбольної команди, навіть на першу-другу лігу, це нормально. Знаючи людей, які грають на область у першій лізі і які їздять в Київську, Вінницьку, Рівненську область на заробітки, отримують за матч по тисячі - півтори тисячі гривень, це реально», – каже Павло.

«Я вважаю, що в нас в Житомирі достатньо талановитої спортивної молоді, можна набрати молодих хлопців. Головне – знайти хорошого тренера, хай він там не хапає зірок з небес, але щоб це була людина професійна, фахова, у якої була б стратегія і тактика розвитку нашого футбольного клубу і тоді, я думаю, що у них все буде добре, все вийде», - розповідає Сергій Утєнков.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі