Суспільство

ІТ-спільнота GeekSpace презентуватиме кейси автоматизації тестування

8 April 2016, 13:43

Більшості тестувальників рано чи пізно спадає на думку, що звичайне, або ж так зване «ручне» тестування – неефективне, оскільки вимагає виконання одних і тих самих регресійних кейсів. Погодьтеся, однотипні рутинні операції не можуть не набридати. Тим більше, якщо є змога перекласти частину своїх обов’язків на засоби автоматизації тестування, при цьому, вивільнивши час на ретельнішу розробку, наприклад, тест-кейсів та вхідних і вихідних параметрів. Останні, в свою чергу, дозволяють пришвидшити процес завдяки повторному використанню тестів при коригуванні програмного забезпечення.

Останнім часом спостерігається підвищення потреби автоматизації процесу тестування, саме тому ми вирішили обговорити це питання під час наступної зустрічі IT-спільноти GeekSpace, котра відбудеться 22 квітня о 18:00 за адресою вул. Перемоги 99, конференц-зала (8 поверх). В ході чергової зустрічі GeekSpace досвідчені тестувальники поділяться не лише особливостями автоматизованого тестування для різних платформ, а й практичною експертизою із застосування даних інструментів. Основними темами, які ми з вами розглянемо, будуть наступні:

  •  Тільки б не працювати! Автоматизуємо тестування iOS за допомогою Appium (Андрій Римар – Lead QA, QAP).
  • Перші кроки до автоматизації або легкий старт з Protractor і AngularJS (Олександр Котлярчук – QA Engineer, QAP).

Кількість місць обмежена. Реєструйтеся на захід  за посиланням!

Слідкуйте за нашими новинами та зустрічами, а також долучайтеся до обговорення на офіційній сторінці GeekSpace спільноти у Facebook.

За додатковою інформацією звертайтеся до HR менеджера QAP, Олени Хоменко, за телефоном +38098 323 47 68, або ж надсилайте ваші запити на: olena.khomenko@qapint.com

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі