Політика

Віталій Журавський: Відставка Яценюка - це капітуляція «реформаторів», які дірвалися до влади за рахунок брехні та популізму

11 April 2016, 12:05

Відставка Арсенія Яценюка є наслідком змови олігархів та бажання влади за будь що втриматися біля бюджетного корита. Про це заявив доктор юридичних наук, професор, лідер Всеукраїнської громадської організації «Дістало!» Віталій Журавський, коментуючи відставку Арсенія Яценюка.

«Народний фронт» та БПП, усвідомлюючи неможливість подальшого перебування на посаді прем'єра людини, рейтинг довіри до якої не перевищує одного відсотка, вирішили піти звичним для себе шляхом маніпуляцій — змінити табличку із прізвищем на дверях робочого кабінету українського прем'єра. Тобто владі простіше призначити цапа-відбувайла у вигляді колишнього очільника уряду, аніж взяти на себе відповідальність за розвал економіки та зубожіння людей», - зауважив Віталій Журавський.

За його словам , «Народний фронт» і БПП й раніше грали в підкилимні ігри.

«В 2014 році, наприклад, у моєму виборчому окрузі заради перемоги на дочасних парламентських виборах соратника Яценюка Павла Дзюблика представник БПП Михайло Пухтаєвич навіть добровільно зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів і активно агітував за Дзюблика. Я не уявляю собі, як ці двоє дивитимуться в очі своїм землякам після того, що зробили з країною їхні політичні сили», - додав Віталій Журавський.

На переконання лідера Всеукраїнської громадської організації «Дістало!», відставка Яценюка є лише спробою влади в черговий раз обманути людей.

«Відставка збанкрутілого прем'єра насправді є капітуляцією так званих “реформаторів”, які дірвалися до влади за рахунок брехні та популізму. Бо замість обіцяного європейського рівня життя в українців спорожніли гаманці і на базар вони вже ходять як до музею», - резюмував політик.

Прес-служба Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі