Політика

Радикальне прибирання у Житомирі

11 April 2016, 12:45

Кожна людина є господарем у власному домі – це стосується не лише власної оселі, а й благоустрою та чистоти кожного населеного пункту, держави загалом.

9 квітня з самого ранку активісти та  депутати міської ради від РПЛ взялися не словом, а ділом показати своє ставлення до нашого рідного міста.

"Нам завжди був не байдужий стан навколишнього середовища, адже це - НАШ дім. Житомиряни разом з дітьми повинні мати змогу вільно відпочивати в чистому місті, насолоджуватися природою." - говорить Олександ Ракович.

Отож, з 9 ранку вже кипіла робота в одному з мікрорайонів міста, на Станишівському майдані, на ділянці, що веде до водоспаду.

На суботнику завзято працювали керівник та депутат Олександр Ракович, депути міської ради Ірина Ярмоленко та Максим Манухін, член міськвиконкому Анатолій Лисенко та всі активісти Радикальної партії.

Поки житомиряни прокинулися - радикали вже зробили корисну справу. І виявляється для того, щоб навести лад та зібрати цілу вантажівку сміття досить лише трохи більше десяти пар рук гарно згуртованого колективу, деякий інвентар та бажання. І вуаля! Вже о 12 годині справу було зроблено.

Ну що, житомиряни, приймайте роботу та долучайтесь до наших суботників.

Будемо раді вас бачити!

І разом з тим, пам’ятаймо чудове правило: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Радикальна партія закликає бути більш уважнішими до свого дозвілля. Нехай ваші думки та довкілля завжди лишаються чистими!

Сьогодні робимо місто кращим та чистішим разом з активістами РПЛ. Так все починалося... 

Активна фаза прибирання

А, на того, хто продовжуватиме забруднювати природу, чекає:

  "Врожай" зібрано 
 
 
Задоволені та трішки втомлені повертаємося з гордо піднятим прапором!
 
 
 
"До" та "після"
 
 
 

Прес-служба Житомирської міської організації «Радикальної Партії Олега Ляшка»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі