Суспільство

У Житомирській області губернатор, начальник поліції, школярі та студенти садили ліс

11 April 2016, 13:44

У Житомирській області другий тиждень квітня минув під гаслом «Садімо ліс».

Про нову ділянку «журналістського» лісу 6 квітня повідомила прес-служба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Лісівники зазначили, що в Олевському лісництві мас-медійники засадили один гектар дубами, липами, кленами та горіхом чорним.

У минулі роки журналісти створили ділянки лісу на територіях Городницького, Народицького, Новоград-­Волинського, Бердичівського, Словечанського лісгоспів та Овруцького спецлісгоспу, - відзначає прес-служба.

Фото прес-служби Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства

Наприкінці минулого тижня в рамках акції «Майбутнє лісу   - в твоїх руках» садили ліс голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, перший заступник голови ОДА  Геннадій Дмитренко, перший заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, заступник голови Житомирської обласної ради Наталія Рибак, т. в. о. начальника Головного управління національної поліції в Житомирській області Валерій Рудик, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський, спеціалісти управління та Радомишльського лісгоспу та  учні шкільного лісництва.

Чиновники, лісівники та школярі заклали 2,5 гектара сосново-березового лісу в Поташнянському лісництві Радомишльського району:

Фото прес-служби Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства

В рамках акції «Дерево Миру» 9 квітня екологи, лісівники та учні Меленівського навчально виховного комплексу висадили в Шершнівському лісництві Коростенського району 16 тисяч саджанців сосни, - інформує прес-служба Державної екологічної інспекції у Житомирській області.  

У Житомирі до садіння дерев долучилися учні ЗОШ № 28  м. Житомира. На території школи вони висадили ялини, горобини, берези, граби та кущі спіреї, які надало ДП «Житомирське ЛГ»:

Фото прес-служби Державної екологічної інспекції у Житомирській області

 Садили ліс і студенти Житомирського національного агроекологічного університету.  Під час практики студенти 3 курсу факультету лісового господарства університету висадили в  Богунському та Корабельному лісництвах ДП «Житомирське лісове господарство» 6 га дубів, ялин і сосен:

 

 

Фото прес-служби Житомирського національного агроекологічного університету

Як повідомляв Житомир.info, навесні 2015 року лісівники Житомирщини посадили 25,5 мільйона дерев.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі