Місто

Знижки в автоцентрі Хюндай ТОВ «Богдан-Авто Житомир»

11 April 2016, 14:29

Тільки до 30 квітня в автоцентрі Хюндай за адресою м. Житомир вул. Ватутіна 170-А ТОВ «Богдан-Авто Житомир» падають ціни на весь модельний ряд. Встигни і ти!!!

Hyundai Accent знижка 15 %.  Accent стане Вашою новою альтернативою компактних автомобілів із збільшеною економічністю і практичністю .

Hyundai Tucson – переможець Компактний кросовер Авто року 2016.

Сміливий та спортивний компактний позашляховик, що здатний задовольнити потреби найбільш вибагливого автомобіліста. Автомобіль отримав більш гладкі лінії корпусу і характерну для Hyundai решітку радіатора. Сконструйований на абсолютно новій платформі, автомобіль має оптимальний простір салону для пасажирів і суттєві 513 літрів об'єму багажного відділу. Високоякісні матеріали і ергономічне розташування приладів гарантують кожному пасажиру подорож у вишуканій атмосфері.

Гармонійний зовнішній вигляд і неймовірна міць всередині. Відчуйте міць нашого нового компактного міського кросовера, оцініть поліпшену стабільність і динаміку, які припадуть до речі під час будь-якого міського пригоди.

Hyundai Santa Fe – вигода до 146000 гривень. Преміальний кросовер саме для Вас.

Hyundai Elantra – вигода до 81900 гривень. Автомобіль року у номінації Компактний клас. Elantra відрізняється аеродинамічним дизайном , навіяним плавними лініями і динамічними вигинами самої природи.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі