Місто

За сто днів роботи нового керівника інспекції з благоустрою у Житомирі демонтували майже 50 МАФів

12 April 2016, 13:13

У Житомирі за сто днів роботи нового керівника інспекції з благоустрою у місті демонтували 47 самовільно розміщених тимчасових споруд та малих архітектурних форм.

Про це повідомляє КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» на своїй сторінці у Facebook.

«Працівники Інспекції провели інвентаризацію 412 зупинок громадського транспорту з фото фіксацією естетичного та технічного стану кожної, усю інформацію передано до Житомирської міської ради. За цей час було встановлено дві зупинки по вулиці Баранова, 72 та Перемоги, 79. Також здійснюється інвентаризація тимчасових збірно-розбірних металевих гаражів та збирається відповідна інформація щодо наявності власника й дозвільно-погоджувальної документації щодо розміщення об`єкту. Під час проведення зазначеної роботи, власникам гаражів, розташованих відповідно дозвільної документації, надаються приписи з вимогою привести в належний естетичний та технічний стан свої об’єкти. На власників самовільно розташованих було складено 39 протоколів», – йдеться у повідомленні.

Кожного дня робітники проводять прибирання основної групи місць загального користування, які закріплені за Інспекцією. Проводяться роботи по прибиранню схилу «Замкова гора» від Чуднівського мосту до вулиці Рильського, раніше на зазначеній території прибирання не відбувалось. Було проведено акцію «Зробимо місто чистим» по очищенню електричних опор на території міста від оголошень та реклами.

«За три місяці інспекторами КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» було вручено 2666 приписи на усунення виявлених порушень у сфері благоустрою та складено 147 протоколів про вчинення адміністративного порушення, відповідальність за яке передбачено ст. 152 КУпАП. У межах наданих повноважень проводиться щоденна робота з недопущення здійснення несанкціонованої торгівлі на вулицях міста, складено 65 адміністративних протоколів за порушення Правил благоустрою, шляхом розміщення на тротуарах торговельного обладнання», – інформує інспекція.

За період керівництва Юрія Юзвинського було проведено 47 робіт по демонтажу самовільно розміщених тимчасових споруд та малих архітектурних форм. Також було проведено роботи по уникненню будівництва нових незаконних споруд на території міста.

На цьому робота КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради не припиняється. Начальник підприємства Юрій Юзвинський обіцяє робити все можливе, щоб покращити благоустрій міста.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня 2016 року радник міського голови Юрій Мойсеєв представив нового керівника «Інспекції з благоустрою» Юрія Юзвинського, який змінив на посаді колишнього регіонала Самборського.

Фото КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі