Події

Житомирянина побили та пограбували біля підвісного мосту в парку Гагаріна

12 April 2016, 14:32

Неподалік від підвісного мосту в житомирському парку 26-річний житель Житомирського району вдарив гарно одягненого житомирянина по голові і обікрав його.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«До поліції надійшло повідомлення, що до житомирської лікарні доставлено молодого чоловіка із травмами голови. Пацієнт тільки встиг повідомити працівникам слідчо-оперативної групи, що на нього вчинили напад уночі, неподалік від підвісного моста через р. Тетерів з боку села Зарічан, та втратив свідомість. Прийшовши до тями, потерпілий  розповів, що відпочивав у заміській зоні та вже йшов додому, коли його раптом вдарили по голові. Отямившись, виявив, що у нього зникли мобільний телефон, планшет, навушники та золотий ланцюжок», - інформує поліція.

Працівники кримінальної поліції з’ясували, що до розбійного нападу причетний раніше судимий 26-річний житель Житомирського району. У чоловіка вилучили частину речей потерпілого та доставили до відділення поліції.

Як повідомив начальник Житомирського районного відділення поліції Олександр Мельник, затриманий вже був раніше засуджений за майнові злочини і не так давно звільнився з місць позбавлення волі. Він зізнався у вчиненому та розповів, що, помітивши пристойно одягненого чоловіка з сумкою в руках, вирішив відібрати у нього цінні речі.

«Триває досудове розслідування. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні розбою та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Слідчі вилучили решту речей потерпілого. Крім того, нині встановлена причетність затриманого до пограбування в Житомирі. За цим фактом також триває досудове розслідування», - повідомляє поліція.

Розбійнику загрожує ув’язнення від 3 до 7 років.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі вночі троє чоловіків напали на жінку, вивезли її в поле та вимагали код від сейфу. 10 квітня з підвісного мосту у парку ім. Гагаріна викинувся молодий хлопець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі