Місто

Новий Hyundai Elantra в автосалоні Хюндай ТОВ «Богдан-Авто Житомир»

14 April 2016, 14:24

Зустрічай новий Hyundai Elantra в автосалоні Хюндай ТОВ «Богдан-Авто Житомир» по вулиці Ватутіна 170-А.

Розбиваючи стереотипи і випереджаючи час

Нова Elantra - це сміливий і динамічний дизайн, інноваційність та технологічність, комфорт та економічність, якість і безпеку.

Уособлюючи собою Modern Premium, як бренд-концепцію Hyundai Motor, нова Elantra вигідно відрізняється від попередньої моделі елегантними і витонченими елементами стилю в екстер'єрі, а також ще більшим набором інноваційних технологічних опцій в технічному оснащенні.

Комфорт і ексклюзивність

Виразні риси передньої частини автомобіля яскраво відображають активний характер нової Elantra. Об'ємна 6-вугільна решітка з пов'язаними з нею витонченими спортивними фарами, скульптурні лінії кузова, м'язисті колісні арки і спадаюча лінія даху - у всьому цьому нова Elantra демонструє урбаністичного стилю і вишуканість, якими насичена кожна лінія.

Hyundai прагне до світового лідерства в ефективному використанні палива, і двигун Gamma 1.6 MPi - найкраще тому підтвердження. Бензиновий двигун об'ємом 1,6 літрів з системою розподіленого уприскування (MPi) і змінними фазами системи газорозподілу в парі з 6-ступінчастою МКП або АКП видає 128 к.с. при 6300 об / хв і максимальний крутний момент в 158 Нм при 4850 об / хв. Бензиновий двигун об'ємом 2,0 літрів з системою розподіленого уприскування (MPi) і впускним колектором із змінною геометрією поставляється тільки з «автоматом» і його максимальна потужність складає 152 л.с. при 6200 об / хв, а крутний момент 197 Нм при 4000 об / хв.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі