Місто

Житомирські школярі шикувалися у черги, щоб долучитися до встановлення Рекорду Доброти

14 April 2016, 15:36

У Житомирі стартувала акція «Рекорд Доброти», яка має на меті об’єднати 50 тисяч благодійників і зібрати мільйон гривень на лікування онкохворих дітей.

«З 14 до 20 години у Житомирі відбувається «Рекорд Доброти». Організатори цього заходу подали місто Житомир у Національний Реєстр Рекордів та книгу рекордів України на встановлення рекорду як найблагодійнішого міста в Україні.

Житомирянам потрібно прийти на майдан Соборний, зареєструватися, отримати свій реєстраційний номер і пожертвувати свій благодійний внесок на підтримку дітей з онкологічними хворобами, а також дітей з особливими потребами. О 20-й годині ми будемо бачити, чи встановили ми рекорд, чи ні. Найважливіше для Національного Реєстру Рекордів – це кількість осіб. Для організаторів, які займаються саме дітками, які хворіють, найважливіше - це зібрати кошти на їх лікування. Сьогодні ми хочемо показати новий імідж міста. Міста, де живуть найблагодійніші люди», – розповів організатор акції Богдан Купчинський.

Першими до акції долучилися школярі. Кілька тисяч учнів житомирських шкіл вишикувалися у черги біля скриньок, аби пожертвувати гроші і наблизити Житомир до встановлення рекорду.

Акція триватиме на Соборному майдані до самого вечора, гостей розважатимуть українські артисти, художні колективи Житомира та аніматори.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі